Volvo V60 Essential Edition

De slimme keuze voor zakelijke rijders

Het leasen van de Volvo V60 B3 Essential Edition is een slimme keuze. De ruime estate is buitengewoon geschikt als representatieve zakenauto.

Tegelijk is het de ideale wagon voor uw gezin. Als Essential Edition krijgt uw V60 extra uitrusting, onderscheidend design en premium technologie mee.

Bent u toe aan een nieuwe leaseauto? Kom dan bij ons langs om kennis te maken met de Volvo V60 Essential Edition. Dit tijdelijke actiemodel zal u niet teleurstellen. De led-koplampen, zwarte raamomlijsting, parkeersensoren voor / achter, parkeercamera en zwarte, 17 inch lichtmetalen wielen geven het tijdloze Scandinavisch design een premium upgrade. Als veelrijder kunt u terugvallen op comfort features, waaronder 2-zone airco en de Volvo on Call-app met in-car wifi. Over infotainmentvoorzieningen zult u niet klagen. De Google-navigatie bedient u met het 9 inch multimedia touchscreen. Dat gebruikt u tevens voor de High Performance-audio, DAB+ digitale radio-ontvangst en smartphone-integratie met Apple CarPlay. Met het 12,3 inch groot digitaal instrumentenpaneel bent u helemaal bij de tijd.

Ook voor uw privéactiviteiten is de estate uitermate geschikt. De V60 is immers ontworpen voor uw hele leven. De auto biedt ruimte aan het complete gezin én maximaal 1.431 liter bagage. De aan de Essential Edition toegevoegde dakrails maken het eenvoudig om een dakkoffer, kayak of fietsen mee te nemen. De veiligheid van uw gezin wordt gewaarborgd door de City Safety-techniek. Met een geavanceerde remassistent, digitale camera en radartechnologie. Ook beschikt u ermee over de nieuwste rijhulpsystemen.

De Volvo V60 mild hybrid is nu tijdelijk extra aantrekklijk geprijsd en leverbaar vanaf € 43.995. Voorzien van 17″ lichtmetalen velgen, Vapour Grey metallic lak, Google infotainment, Park Assist voor en achter en een Park Assist camera achter. Fiscale waarde € 42.735. Netto bijtelling vanaf 289,34 per maand (bij 36,93% inkomstenbelasting).