Maatregelen omtrent Corona-virus

Wij als Autobedrijven Jacob Schaap, Van der Schaaf en Botman Zwaag nemen het Corona virus erg serieus en volgen dan ook de RIVM richtlijnen op. Al onze vestigingen zijn open voor onderhoud en reparatie. Wilt u een auto bezichtigen of een proefrit maken bij een van onze vestigingen? Vanaf 3 maart is onze showroom weer geopend op afspraak.

Werkplaats:

  • Heeft u een werkplaatsafspraak gepland staan dan kan deze gewoon uitgevoerd worden.
  • Wel verzoeken wij u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of via ons online planbord in te plannen.
  • Bij het halen en brengen van de auto nemen wij gepaste afstand.
  • Kunt u om een bepaalde reden uw auto niet bij ons langs brengen dan bieden wij u een gratis haal en breng service aan. Dit kan dan ook volledig gedaan worden zonder fysiek contact zodat de overdracht van het eventuele Corona virus tot een minimum beperkt wordt.
  • Mocht u hier prijs opstellen dan kunt u contact opnemen met de betreffende vestiging en zal de receptie u van dienst zijn.

Verkoop:

Heeft u interesse in een nieuwe Volvo of een occasion? Vanaf 3 maart is onze showroom weer geopend op afspraak. Bel, mail of neem contact op via onze website om een afspraak in te plannen.

Onze informatieverstrekking kan ook via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een van onze voertuigen.

Eventuele vragen kunt u stellen via de telefoon tijdens onze openingstijden, per mail of via onze Facebook-pagina. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van Autobedrijven Jacob Schaap, Van der Schaaf & Botman Zwaag

Tags: