Maatregelen omtrent Corona-virus

Het Corona virus begint behoorlijk serieuze vormen aan te nemen. Wij als Autobedrijven Jacob Schaap, Van der Schaaf en Botman Zwaag nemen dit uiteraard erg serieus en volgen dan ook de RIVM richtlijnen op. Al onze vestigingen blijven open voor onderhoud en reparatie. Het verkoopteam is telefonisch en online bereikbaar.

Werkplaats:

  • Heeft u een werkplaatsafspraak gepland staan dan kan deze gewoon uitgevoerd worden.
  • Wel verzoeken wij u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of via ons online planbord in te plannen.
  • Bij het halen en brengen van de auto nemen wij gepaste afstand.
  • Kunt u om een bepaalde reden uw auto niet bij ons langs brengen dan bieden wij u een gratis haal en breng service aan. Dit kan dan ook volledig gedaan worden zonder fysiek contact zodat de overdracht van het eventuele Corona virus tot een minimum beperkt wordt.
  • Mocht u hier prijs opstellen dan kunt u contact opnemen met de betreffende vestiging en zal de receptie u van dienst zijn.

Verkoop:

Heeft u interesse in een nieuwe Volvo of een occasion? Het verkoopteam is telefonisch en online bereikbaar. Proefritten en afleveren is op locatie mogelijk.

Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een van onze voertuigen.

Eventuele vragen kunt u stellen via de telefoon tijdens onze openingstijden, per mail of via onze Facebook-pagina. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van Autobedrijven Jacob Schaap, Van der Schaaf & Botman Zwaag

Tags: