Zakelijk aktievoordeel van Volvo


Volvo brengt weer eens een paar riant uitgeruste aktiemodellen op de markt. De S60 en V70 Edition bieden voor een milde meerprijs een oerwoud(je) aan interessante opties.

Volvo biedt op beide modellen twee Edition-pakketten aan, met de toevoegingen I en II. Alle Editions hebben standaard Electronic Climate Control, lichtmetalen velgen en nog veel meer luxe.
De S60 Edition I is opgefleurd met fraaie 16 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen met speciale bekleding, Electronic Climate Control (ECC) met Air Quality System (AQS), radio/cd-speler met zes luidsprekers en een automatisch dimmende binnenspiegel voor een meerprijs van 990 euro. De volgende S60 Edition II voegt daar onder meer een regensensor, parkeerhulp achter, aluminium dashboardinleg en gedeeltelijk lederen bekleding aan toe. Het Edition II-pakket kost 1.990 euro.

Ook van de Volvo V70 zijn er twee Editions. De Edition I kost 1.400 euro en heeft ook weer ECC met AQS, een radio/cd-speler, een bagagerolhoes en een automatisch dimmende binnenspiegel. De meest complete (en dure) Edition II kost 3.000 euro en voegt aan de I volledig lederen bekleding, verwarmde voorstoelen, automatische niveauregeling, parkeerhulp en een regensensor toe.
Tegelijk met de aktie-Editions introduceert Volvo de nieuwe 185 pk D5 dieselmotor met de eveneens nieuwe zestraps Geartronic automatische versnellingsbak in de V70, alsmede de 2.0T benzinemotor.

Tags: