Voor nop van V40 naar V50

Toe aan een nieuwe lease-auto, maar het gewenste nieuwe model wordt nog niet geleverd? Volvo heeft daarvoor een slimme oplossing bedacht: Step Over Lease. Eerst even in een V40 rijden en zodra de V50 leverbaar is, lever je de V40 gewoon weer in. Zonder bijbetaling. Gratis en voor niets!

Met Step Over Lease biedt Volvo Lease de mogelijkheid om naadloos over te stappen van het oude op het nieuwe model. De levertijd wordt overbrugd met een nieuw bestelde Volvo S40 of V40 van het huidige model, dat nog tot mei 2004 wordt geproduceerd. Na maximaal een jaar stap je dan over op de nieuwe Volvo S40 of V50. Of misschien wel eerder, als de levering al mogelijk is.

Leasetarief gelijk

Het leasetarief blijft na de overstap vrijwel gelijk, en dat terwijl de nieuwe S40 en V50 duurder zijn dan de huidige modellen. Voor zakelijk gebruik is dat dus een uitermate interessante aanbieding. Je sluit nu een jaarcontract (20.000 km) af voor een Volvo V40 1.8 Nordic Navigator vanaf 665,- en combineert dat met een driejarig contract voor een nieuwe Volvo S40 mét Audio Pack en metallic lak voor 630,- of voor een nieuwe Volvo V50 met diezelfde extras voor 643,-. Tel uit je winst!

Tags: