Volvo vervult uitgesproken wensen

Met Inscription vervult Volvo uitgesproken wensen. Niet alle wensen, maar slechts die van Volvo-kopers en dan ook alleen nog maar die wensen die gaan over een uniek en helemaal op smaak afgesteld interieur, te combineren met alle beschikbare exterieurkleuren.

Volvo heeft goed begrepen dat de moderne klant graag iets unieks wil. Volvo beantwoordt de vraag door het aanbieden van acht alternatieve bekledingen van zacht leer. Dit komt uit de schappen van de Schotse firma Bridge of Weir, ‘hofleverancier’ voor onder andere Aston Martin. De Inscription bekleding is herkenbaar aan geribbelde vlakken en opvallende stiksels.

De hele interieursfeer wordt naar een hoger niveau getild dankzij bijpassende vloermatten, een speciaal driespaaks stuurwiel met aluminium accenten en enkele exclusieve soorten inleg voor de deurpanelen en het dashboard. En dat alles in opvallende, contrasterende kleurencombinaties.

Inscription is leverbaar vanaf 3.000, voor de S60 en V70 en vanaf 3.100, voor de XC90. De S60 R , de V70 R en de V70 in Volvo Ocean Race uitvoering komen niet in aanmerking voor de bijzondere bekleding. Deze uitvoeringen zijn standaard immers al voorzien van een exclusief interieur.

Tags: