Volvo V70 en XC70 Nordic+: voor koukleumen

Volvo introduceert een nieuwe uitvoering van de V70 en XC70: Nordic+. Deze ‘winteruitvoering’ is er speciaal voor koukleumen.

Volvo komt een nieuwe uitvoering van de V70 en XC70. Deze Nordic+ genaamde versie is volgens Volvo een ‘Scandinavische uitvoering’, speciaal voor koude winters. Hoewel het tot nu toe nog best meevalt met die ‘koude winter’ in Nederland kan je maar beter voorbereid zijn. Aldus Volvo.

Wat maakt de Nordic+ nu zo bijzonder? Zijn parkeerverwarming en stoelverwarming. Met die eerste kan je de auto op afstand voorverwarmen, waardoor je niet meer hoeft te krabben. Activeren kan ook via je smartphone.

De verdere uitrusting van de Nordic+ is ook compleet. Lederen bekleding, elektrisch bedienbare achterklep, multimediasysteem met 7 inch beeldscherm, parkeersensoren en een navigatiesysteem zijn ook standaard.

Volvo levert de V70 Nordic+ met vier verschillende motoren: de D2, D4, T4 en T5 met vermogens van 115 tot 245 pk. De Nordic+ is verkrijgbaar vanaf 40.995 euro voor de V70 D2. De twee dieselmotoren zijn er allebei met 20 procent bijtelling.

Tags: