Volvo V70 en S80 nu leverbaar met Dynamic Line

Volvo voert enkele aanpassingen door aan het assortiment van de V70, XC70 en S80. Het belangrijkste nieuws is de toevoeging van de Dynamic Line met sportieve en hoogglans zwarte accenten.

Volvo introduceert voor het nieuwe modeljaar de Dynamic Line voor de V70, XC70 en S80. Dit pakket is als extra te bestellen op de Nordic+-versies, de ‘actiemodellen’ die ook in 2015 leverbaar blijven. De Dynamic Line vervangt diverse chromen delen door hoogglans zwarte. Ook de 18 inch wielen zijn deels in zwart uitgevoerd.

In het interieur voegt Volvo vooral sportieve accenten toe, zoals sportstoelen die met leder zijn bekleed, een sportstuur, sportpedalen en speciale vloermatten. De XC70 is ook nog uitgerust met een sportonderstel. De meerprijs van de Dynamic bedraagt voor die laatste 1.895 euro en voor de V70 en S80 1.395 euro.

Vereenvoudiging assortiment S80
Volvo vereenvoudigt het assortiment van de S80 in het nieuwe modeljaar, de Kinetic en Executive-uitvoeringen verdwijnen. Alleen de middelste twee uitvoeringen Momentum en Summum blijven over.

Tags: