Volvo V50 promotiefilm op internet

Enige tijd geleden maakte Volvo ons al lekker voor de nieuwe Volvo S40 met de internetfilm het Mysterie van Dalarö. Nu komt het Zweedse merk ook voor promotie van de nieuwe V50 met een film op internet: Route V50, met Robert Downey Jr. en de Volvo V50 in de hoofdrol.

Consumenten worden overspoeld met reclameboodschappen en Volvo meent dan ook andere, originele wegen te moeten kiezen om klanten te interesseren voor zijn product. Internet biedt veel mogelijkheden om op een originele manier de Volvos V40 en V50 onder de aandacht te brengen, zegt Communications Manager Marjolijn van den Heuvel van Volvo. Dat bleek al een goede keuze: Het Mysterie van Dalarö werd in zes weken tijd ruim 165.000 keer op de Volvo-site bezocht. Bovendien hebben veel potentiële klanten zich voor de nieuwe S40 gemeld via de speciale website.

Route V50

Regisseur Stephen Frears, bekend van de Hollywoodfilms Dangerous Liasons en High Fidelity, heeft speciaal voor Volvo de korte film Route V50 gemaakt. De film gaat over het aangaan van uitdagingen en vooruitgang. En dat gaat natuurlijk het beste met een nieuwe V50. Houd je radio in de gaten, want daarop hoor je wanneer de internetfilm live gaat.

Tags: