Volvo S60 teasers tonen meer details

Woensdag is het zover, dan onthult Volvo de sedan S60. Vooruitlopend daarop verspreidt het merk alvast enkele nieuwe teasers, die wat meer van het Polestar Engineered-topmodel laten zien.

Afgelopen week bevestigde Volvo de komst van de S60 Polestar Engineered, een opgevoerde uitvoering van Volvo’s middenklasse zakensedan S60. Inmiddels heeft het Zweedse merk een foto en twee korte videofragmenten van het model verspreid via sociale media.

Aan de voorzijde zien we dat de Volvo-grille naast het merklogo ook een Polestar-badge draagt. De slanke led-lampen zijn herkenbaar als Volvo-familietrekje. Natuurlijk heeft het performancemodel een agressieve bumper met flinke luchtinlaten. Op een van de facebookfilmpjes is ook een glimp het dak van de S60 te zien.

Volvo trekt aanstaande woensdag het doek van de nieuwe generatie S60, bij de nieuwe fabriek in South Carolina. Voor het eerst zal de Volvo S60 namelijk in Noord-Amerika gebouwd gaan worden. De productie start nog dit jaar. De onthulling van de nieuwe sedan zal volgens een Tweet ook live te volgen zijn via een internet-uitzending over de Volvo Ocean Race, die Volvo’s thuishaven Göteborg aandoet.

Tags: