Volvo pakt V70 en S80 professioneel aan

Volvo blijft strooien met extra’s en nieuwe uitvoeringen. Na eerder voordelige versies van de C30 te hebben gepresenteerd, is het nu de beurt aan de V70 en S80. De modellen zijn tijdelijk leverbaar met Professional Pack.

Het Professional Pack bevat zakelijke opties voor een schappelijke prijs. Belangrijk onderdeel van het pakket is het Volvo Full Map navigatiesysteem met kaartinformatie van heel Europa en een kleurenscherm dat uit het dashboard omhoog komt. Daarnaast is het interieur voorzien van lederen bekleding. Ook het stuurwiel is met leder bekleed. Op het stuur bevinden zich bedieningsknoppen voor het audiosysteem. Cruise control en Park Assist aan de achterzijde behoren eveneens tot de uitrusting van de zakelijke uitvoeringen.

De opties vertegenwoordigen een waarde van 5.851 euro, maar wie ze allemaal in één keer bestelt, hoeft slechts 995 euro af te rekenen.

Ad van Batenburg, directeur Sales & Dealer Operations bij Volvo Nederland geeft aan waarom voor deze actie is gekozen. “Er lijkt in het zakelijke segment van de automarkt sprake van toenemende competitie en steeds agressievere acties. Hieraan kan ook een merk als Volvo zich niet onttrekken, al is het van oudsher niet onze stijl. We hebben bewust gekozen voor opties die een gunstige invloed hebben op de restwaarde.”

Tags: