Volvo Lounge Console Concept blikt vooruit op interieur S90 Excellence

Volvo heeft op de Beijing Auto Show een bijzondere sculptuur neergezet. De Lounge Console Concept laat zien wat we kunnen verwachten van het interieur van de Volvo S90 in Excellence-topuitvoering.

Net als van de Volvo XC90 zal van de sedan S90 een Excellence-topuitvoering verschijnen. En net als eerder bij de SUV laat Volvo voor het luxe interieur van de S90 Excellence eerst een Lounge Console Concept zien om reacties te peilen bij het publiek. Dit keer gaat het Zweedse merk zelfs zover het interieurconcept als sculptuur te presenteren. Deze staat vanaf vandaag op de autoshow in Peking.

Het weglaten van de passagiersstoel voorin geeft het merk de vrijheid drie verblijfssituaties te tonen zonder dat iets aan het oog onttrokken wordt. Als eerste wordt de achterbank geshowd met mobiel werkstation, inclusief groot scherm en uitvouwbare klaptafel. Daarnaast zijn er de entertainment- en ontspanningsmodus. In laatstgenoemde toestand kun je de stoel achterover zetten, je voeten op het verwarmde bankje laten rusten en een drankje uit het koelkastje nemen. Bedenk nog maar wat luxe opties, zoals een massagefunctie, en je hebt de S90 Lounge Console Concept. 

Tags: