Volvo komt met gelimiteerde C70 Inscription

Volvo introduceert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de C70: de Inscription. Hij is verkrijgbaar in slechts drie kleuren, heeft speciale 18 inch wielen en een interieur met heel veel leder.

De Volvo C70 Inscription is te herkennen aan z’n speciale 18 inch lichtmetalen wielen, waarbij de vijf spaken deels zwart zijn gespoten. Ook de grille is hoogglans zwart en benadrukt het chique karakter van de C70 Inscription.

In het interieur is vooral heel veel leder te vinden, naar keuze in zwart of wit. Het zit op de stoelen, het dashboard, de deurpanelen, het stuur en rondom de pook. De stiksels zijn uitgevoerd in een contrasterende kleur en in de hoofdsteunen is de inscriptie ‘Inscription’ te vinden. Aluminium details bij de pook, pedalen en op het stuur maken het plaatje af.

De C70 Inscription is verkrijgbaar in drie kleuren: Black Stone, Ice White en Black Sapphire, die laatste is een metallic lak. De verkrijgbare motoren zijn de T5 benzinemotor met 230 pk en de D3 en D4 diesels met 150 en 177 pk. De oplage is gelimiteerd tot 2.000 stuks wereldwijd. Prijzen zijn nog niet bekend.

Tags: