Volvo denkt aan de kinderen

Met de vakantie in aantocht doet Volvo een beroep op de tere kinderziel, als verkoopargument voor de XC90. Tot drie september is de Zweedse SUV voor een relatief lage meerprijs leverbaar met verschillende Rear Seat Entertainmentsystemen.

Beeldschermen met een DVD-speler en één of meerdere gameconsoles zijn natuurlijk hét middel om kinderen op weg naar de vakantiebestemming stil te houden. Voor de XC90 levert Volvo twee verschillende systemen. Voor een meerprijs van € 1.995,– hebben de kids achterin de beschikking over één centraal LCD-scherm in het midden van het plafond. Inbegrepen bij het systeem zijn een DVD-speler, twee draadloze hoofdtelefoons en een afstandbediening. De prijs voor dit systeem bedraagt buiten de actieperiode € 2.995,–.

Het andere systeem waarmee Volvo de inzittenden achterin denkt te kunnen vermaken, bestaat uit twee LCD-schermen in de hoofdsteunen en een 10 DVD-wisselaar. De meerprijs voor dit systeem bedraagt € 2.995,–. Dat betekent dat de koper ook voor dit systeem een korting van € 1.000,– ontvangt.

Tags: