Volvo C70 Inscription luidt voorjaar in

Volvo begint het voorjaar goed met de bekendmaking van de prijzen van de exclusieve C70 Tourer Inscription Line. Deze gelimiteerde C70 heeft een vanafprijs van 51.495 euro.

Eind vorig jaar onthulde Volvo de C70 Inscription. De prijzen van deze gelimiteerde versie zijn nu bekend. De speciale uitvoering is gebaseerd op de Tourer en heeft ten opzichte van die tijdelijke uitvoering een meerprijs van 4.500 euro. Dat betekent dat de prijslijst start bij 51.495 euro voor de C70 D3.

Naast de vijfcilinder D3 dieselmotor met 150 pk levert Volvo een versie met 177 pk voor 54.495 euro. Voor datzelfde bedrag kun je ook kiezen voor de T5 benzinemotor met 230 pk. Standaard is de Inscription voorzien van alle luxe die de Tourer biedt, zoals Bluetooth, een hoogwaardig audiosysteem, navigatiesysteem met kleurenscherm en xenonverlichting.

Voor de Inscription komen daar een zwarte gelakte grille, 18 inch zwarte wielen, led-dagrijverlichting met chromen omlijsting, speciale softlederen bekleding met contrasterende stiksels, met leder bekleed dashboard, sportpedalen en Inscription borduursels bij.

Tags: