Volvo C70 Convertible aantrekkelijker dan ooit

Volvo Cars Nederland heeft de prijs van de Volvo C70 Convertible voor het nieuwe modeljaar aanzienlijk verlaagd ten opzichte van de voorgaande versie. Hiermee vormt het model een unieke aanbieding in het premiumsegment van de open toerwagens.
Met het speciale Tourer-pakket kan de sportieve en luxueuze uitstraling nog verder worden versterkt.

De Volvo C70 Convertible heeft een grote bijdrage geleverd aan de veranderde uitstraling van Volvo. Tegenwoordig staan design, dynamiek en sportiviteit centraal, zonder dat overigens concessies worden gedaan op traditioneel sterke punten van Volvo als veiligheid en betrouwbaarheid. Om haar concurrentiepositie in dit segment te versterken, heeft Volvo Cars Nederland een aanzienlijke prijsverlaging voor alle versies van de C70 Convertible weten te bewerkstelligen. Het voordeel loopt ten opzichte van de voorgaande versies uiteen van * 4.230,- voor de 2.0T-versies tot * 5.105,- voor de T5-variant. In Nederland bestaat het premiumsegment van convertibles slechts uit een beperkt aantal modellen.

De nieuwe editie van de C70 Convertible kreeg een opgefrist front (heldere koplampen, zwarte grille), vernieuwde motoren (2.4T en T5), verbeteringen ten aanzien van de softtop en meer aandacht voor interieurkwaliteit. Dit alles geeft de auto voldoende cachet om zijn rol als volwaardige premium convertible te blijven vervullen.

Tourer-pakket nu ook met luxe lederen tassen- en kofferset
De Volvo C70 Convertible is standaard al bijzonder compleet uitgerust. Het als optie leverbare Tourer-pakket doet daar nog een schepje bovenop met speciale lakkleuren, 16 lichtmetalen Ceres-velgen, 5-trapsautomaat, 4×100 watt Dolby Surround audiosysteem, verwarmbare voorstoelen, boordcomputer, cruise control en een aantal exclusieve interieurdetails, zoals het Vulcano Red of Linen White Soft Lederen interieur. Nieuw is een op maat gemaakte lederen tassen- en kofferset, bestaande uit een trolley, twee travelbags en een garment-koffer. De prijs van het Tourer-pakket bedraagt slechts * 6.500,- die standaard wordt geleverd bij aanschaf van de nieuw gespecificeerde C70 Convertible. De C70 Convertible 2.0T Tourer is al leverbaar vanaf * 56.000,-.

Tags: