Volvo C40 Recharge nu live te bekijken

Wil je de Volvo C40 Recharge eerst in het echt zien voor je ‘em online bestelt? In de Volvo Studio kun je hiervoor het komende half jaar terecht. Z’n elektrische broer XC40 is daar proef te rijden.

De elektrische Volvo C40 is alleen online te bestellen. Maar misschien wil je de SUV-coupé toch liever eerst in het echt zien, zodat je bijvoorbeeld de interieurruimte beter kunt inschatten. Dat kan nu. Volvo Car Nederland opent daarvoor de Volvo Studio op locaties waar je misschien toch al moet zijn.

De eerste Volvo Studio gaat vandaag open in de Westfield Mall of the Netherlands, te vinden aan de Liguster 202 in Leidschendam. Dagelijks kun je er van 9 tot 20 uur terecht met je vragen, die Volvo-productspecialisten beantwoorden. De Volvo Studio in Leidschendam blijft 6 maanden open, tot en met 31 januari 2022. 

Proefrit in de Volvo XC40 Recharge 

In de Volvo Studio kun je ook de andere elektrische Volvo bekijken, de XC40 Recharge Pure Electric. Hiervan zijn op locatie zelfs twee exemplaren proef te rijden, iets wat vanaf het najaar ook mogelijk wordt met de C40. 

De Volvo C40 Recharge is verkrijgbaar vanaf 57.995 euro via de Volvo-website. Ook kun je de SUV-coupé cross-over vanaf 799 euro per maand rijden met het Care by Volvo-abonnement, een soort private lease die snel op te zeggen is. In het najaar start de productie van het nieuwe model.

Tags: