Volvo biedt R-fijning

Volvo-kopers kunnen hun nieuw aangeschafte bolide voortaan laten verfijnen. Het Zweedse merk introduceert namelijk R-design, een exclusieve fabrieksoptie voor klanten die op zoek zijn naar een sportieve look.

R-design is vanaf komende herfst beschikbaar op de Volvo’s C30, S40 en V50. Later zullen meer modellen volgen. “R-design past volledig bij ons streven om onze auto’s extraverter en emotioneler te maken. Het biedt kopers de kans om het onderscheidende karakter van de C30, S40 en V50 nog sterker tot uitdrukking te laten komen”, vertelt Steve Mattin, Senior Vice President en Design Director bij Volvo Cars.

Naast een fraaie badge in de grille en de keuze uit tien exterieurkleuren bevat het R-design pakket natuurlijk ook meer in het oog springende elementen. Zo krijgen de grille en de buitenspiegelkappen een matte satijnafwerking. De bumpers worden in carrosseriekleur gespoten en het exterieur wordt verrijkt met lagere zijskirts, een achter- of dakspoiler en 17-inch aluminium vijfspaakswielen. Het interieur is voorzien van onder meer een lederen stuurwiel, speciale meters, aluminium pedalen en diverse aluminium accenten.

Tags: