Verkoopstart Volvo V60 Cross Country

Als eerste uitvoering van de nieuwe Volvo V60 Cross Country wordt de Intro Edition aangeboden. Vanaf 59.995 euro heb je een uitrusting die gezien mag worden.

De aflevering van de Volvo V60 Cross Country start begin volgend jaar. Als eerste verschijnt de Intro Edition met D4-motor, later volgt een uitvoering met T4-benzinemotor plus de reguliere versies. 

De D4 AWD Geartronic Intro Edition – dus met dieselmotor, automaat en All-Wheel Drive – heeft een vanafprijs van 59.995 euro. Daarvoor krijg je standaard een mooie uitgevoerde stationwagon. Er zijn comfortstoelen met verwarmingsfunctie, Moritz-lederen bekleding, verstelbare zittingen en eveneens aanpasbare lendensteunen.

De Scandinavian Line zorgt voor een verwarmbaar stuurwiel, verwarming van de zitplaatsen achterin en parkeerverwarming. Het digitale instrumentenpaneel is 12,3 inch groot. De Intro Edition biedt Sensus-navigatie, Drive Mode Settings – natuurlijk inclusief Off-Road-modus – en Hill Descend Control.  

Standaard rust Volvo de V60 CC uit met het Touring-chassis, dat comfortabeler afgesteld is dan het Dynamic-chassis van de reguliere V60. Het kleedt de Cross Country aan met exclusieve, 18 inch lichtmetalen wielen, een unieke grille en voorbumper, plus Charcoal-kleurige wielkastranden en bumperdelen. De Intro Edition krijgt als extra led-koplampen en -mistlampen mee.

Tags: