Twee nieuwe uitvoeringen Volvo V60 Plug-in Hybrid

Volvo voegt twee nieuwe uitvoeringen toe van de V60 Plug-in Hybrid, die dankzij zijn lage bijtellingstarief van 7 procent enorm populair is. De Momentum is de nieuwe instapper, de R-Design het nieuwe sportief ogende topmodel.

Tot nu toe viel er weinig te kiezen als je een Volvo V60 Plug-in Hybrid – met 7 procent bijtelling – wilde hebben, er was slechts één (bomvolle) uitvoering, Summum genaamd. Volvo voegt daar nu de Momentum en R-Design aan toe.

De Momentum is de nieuwe instapper, die de vanafprijs van de Plug-in Hybrid met 4.000 euro verlaagt tot 59.995 euro. De standaarduitrusting is evengoed omvangrijk met zaken als Bluetooth, climate control, verwarmbare stoelen, parkeer- en regensensoren, 17 inch wielen en TFT instrumentenpaneel.

Luxe als een navigatiesysteem, xenonverlichting en lederen bekleding moet je op de Momentum missen. Deze voorzieningen zijn wel aanwezig op de R-Design, die qua uitrusting gelijk is aan de Summum-uitvoering. De extra’s zijn van optische aard: R-Design voorbumper, een diffusor en 18 inch wielen. De meerprijs van de R-Design ten opzichte van de Summum bedraagt 1.000 euro. De V60 Plug-in Hybrid R-Design kost dus 64.995 euro.

De nieuwe uitvoeringen zijn per direct te bestellen.

Tags: