Sportieve uitbreiding voor Volvo S60

Volvo introduceert een speciale editie van de S60, die meer is afgestemd op sportief rijgedrag. De Volvo S60 Drivers Edition heeft naast betere rijeigenschappen ook enkele exclusieve designelementen.

De Volvo S60 Drivers Edition is een toevoeging op de bestaande Edition I en II-uitvoeringen. Het pakket bevat een aantal items die het sportieve karakter van de auto versterken. Zoals het lederen sportstuurwiel met aluminium inleg, de nieuwe 17 inch lichtmetalen wielen en de metaalkleurige schaalaanduiding op het instrumentenpaneel. Een ander opvallend designelement van de S60 Drivers Edition is de mogelijkheid om te kiezen voor de Electric Silver metallic-lak, een speciale tint die was voorbehouden aan de S60 R.

Waar veel autofabrikanten actiemodellen voorzien van zogenaamde ‘zichtpakketten’ voor optimaal zicht, levert Volvo er gewoon een zonnebril bij. Net zo effectief. Het is dan ook niet zomaar een zonnebril, maar een echte Serengeti ter waarde van 239 euro met speciale lenzen, die zich aan elk weertype aanpassen en de verblindende lichtgolven voor 95 procent wegfilteren.

Tags: