Opnieuw foto’s Volvo V40 uitgelekt

Of het nu met opzet is of niet: er zijn opnieuw foto’s van de Volvo V40 op internet beland. Deze keer zit er ook een plaatje van het interieur bij.

Vorige week lekten de eerste foto’s van de nieuwe Volvo V40 uit. Nu liggen er weer beelden op straat, waardoor je zou kunnen denken dat Volvo zelf de foto’s ergens op internet heeft geplaatst – om de aandacht voor het model zoveel mogelijk vast te houden. Als dat zo is, dan lukt dat aardig. Officieel is er in ieder geval nog niets bekend over de auto.

Behalve rijdende shots hebben we nu ook de eerste foto’s van het interieur. De V40 krijgt een opvallend dashboard. Meest in het oog springend zijn het kleurrijke instrumentarium en het rechtopstaande gedeelte boven het dasboardkastje.

Ook over de motoren is officieel nog niets bekend. Toch is zeker dat de 1.6 turbomotor – afkomstig van Ford – een belangrijke rol gaat spelen in de line-up. Op de autosalon van Genève volgende week beleeft de V40 zijn werelddebuut, na de zomer verschijnt ‘ie in de showrooms.

Tags: