Nu ook Volvo XC60 met T5 AWD Geartronic

Volvo stelt de XC60 voor modeljaar 2016 voor. Een nieuwe uitvoering is de T5 AWD Geartronic. Daarnaast verschijnen nieuwe Nordic+-actiemodellen.

Volvo heeft voor het nieuwe modeljaar het gamma van de SUV XC60 uitgebreid. Er zijn drie nieuwe soorten wielen te bestellen en ook het assortiment lakkleuren is aangevuld. Net als bij de S90 kun je de XC60 voortaan bestellen in de tinten Mussel Blue, Luminous Sand en Inscription Bursting Blue metallic.

Nieuw in het gamma is de T5-uitvoering met AWD Geartronic. Daarbij wordt de turbobenzinemotor van 245 pk en 350 Nm koppel gecombineerd met de Geartronic-automaat en All-Wheel Drive. De vanafprijs ligt op 54.995 euro. De nieuwe motorisering is met alle uitrustingsniveaus van de XC60 te bestellen.

Verder vernieuwt Volvo de Nordic+-actiemodellen. Deze rijk uitgeruste versies van de XC60 worden voordelig aangeboden, ook in de varianten Nordic+ Luxury en Nordic+ Sport. Je leest meer hierover in onze actierubriek. De vernieuwde Nordic+-reeks is vanaf 51.495 euro te bestellen. Ook verkrijgbaar in combinatie met bovengenoemde T5 AWD Geartronic-motorisering, vanaf 57.995 euro. 

Bestellen van bovenstaande kan per direct. Vanaf mei staat de XC60 modeljaar 2016 bij de Volvo-dealers. 

Tags: