Nog meer luxe voor Volvo S80 Executive

Volvo maakt de S80 Executive nog luxueuzer door diverse nieuwe opties toe te voegen aan de top-S80. Ook de V70 R-Design ondergaat enkele aanpassingen.

Volvo tilt de uitrusting van de S80 Executive naar een nog hoger niveau, als onderdeel van de 2012-lijn van de S80 en V70. De overkapping van het instrumentarium is voortaan in leder uit te voeren, in de kleuren donkerbruin of zwart. Ook de deurpanelen zijn volledig in leder uitgevoerd. De geventileerde zetels zijn vernieuwd en hebben nu een massagestand.

De middenconsole is bekleed met aluminium en een analoge klok, aangebracht naast de middelste ventilatieopeningen, moet het weldadige gevoel verder versterken. Ook het nieuwe, extra dikke tapijt op de vloer helpt daar aan mee. Een nieuwe optie is een ingebouwde koelkast achterin met twee glazen van Zweeds kristal.

De Volvo V70 R-Design wordt voor modeljaar 2012 verfraaid met LED-knipperlichten in de buitenspiegels, matglanzende aluminium-look spiegelkappen, nieuwe 18 inch lichtmetalen wielen, lederen bekleding in de kleur Off Black en zwarte vloermatten met contrasterende stiksels.

Tags: