Beelden gefacelifte Volvo C70 uitgelekt

Hier zijn de eerste foto’s van de gefacelifte Volvo C70. Een forumlid van Swedespeed.com schoot de plaatjes tijdens de opname van een reclamespotje voor de vernieuwde coupé-cabriolet.

Volvo onthult binnenkort de vernieuwde C70. Vier jaar na de introductie van het model acht het Zweedse merk de tijd rijp voor een facelift. De eerste foto’s van de vernieuwde C70 zijn uitgelekt op een forum en geschoten tijdens de opnames van een reclamespotje in het Spaanse Barcelona.

Volvo pakt de voorzijde van de C70 grondig aan. Het onschuldige neusje maakt plaats voor een krachtig front dat gelijkenissen vertoont met de toekomstige S60. De sportief ogende grille en koplampen zagen we eerder op de vorig jaar onthulde S60 Concept. Aan de achterzijde ging Volvo minder rigoureus te werk, we zien een licht gewijzigde bumper en iets andere lichtunits.

Omdat de officiële informatie nog ontbreekt kunnen we weinig zeggen over de technische wijzigingen die de C70 ondergaat. Wel weten we dat de coupé-cabriolet in z’n nieuwe gedaante debuteert op de IAA in Frankfurt. Voor die tijd komt Volvo ongetwijfeld met meer informatie.

Tags: