Voordelige Volvo V60 uit voorraad

Diverse uitvoeringen van de Volvo V60 zijn nu voordelig en uit voorraad verkrijgbaar. Allemaal met een rijke uitrusting.

De Volvo-dealers bieden tijdelijk diverse uitvoeringen van de stationcar Volvo V60 en V60 Cross Country voordelig aan. Het gaat om voorraadmodellen, je hoeft er dus niet maandenlang op te wachten maar kunt er bijna direct in wegrijden. 

Stuk voor stuk gaat zijn het rijk uitgeruste uitvoeringen. Het voordeel betreft accessoires waarvoor je niet extra hoeft te betalen. Voor de V60 Cross Country Polar+ loopt dit op tot maximaal 7.000 euro aan voornamelijk technische snufjes op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De V60 CC D3 Polar+ is al verkrijgbaar vanaf 42.995 euro. Zakelijke rijders leasen vanaf 314 euro netto bijtelling per maand.

Ook van de ‘gewone’ V60 zijn nog aantrekkelijke Polar- en Polar+-versies leverbaar. Hierin zit tot 5.000 euro aan optievoordeel verwerkt. Daarmee kun je kopen vanaf slechts 36.495 euro of leasen vanaf 266 euro netto bijtelling per maand. 

De V60 is tevens uit voorraad leverbaar als Business Sport. Die wordt van de complete R-Design-uitrusting voorzien, plus luxe accessoires zoals Volvo Sensus-navigatie en Sensus Connect met High Performance Audio, regensensor en verwarmbare sportstoelen voorin. Nu vanaf 38.995 euro of 284 euro netto bijtelling per maand bij zakelijke lease. 

Tags: