Volvo XC90 Intro Edition

De komst van de vernieuwde Volvo XC90 wordt ingeluid met de Intro Edition. Tegen een geringe meerprijs krijg je diverse mooie extra’s.

Volvo biedt de vernieuwde XC90 tijdelijk aan als Intro Edition. Dat is een extra luxe uitvoering op basis van de topuitvoeringen Inscription en R-Design. Ten opzichte van die versies, die hetzelfde kosten, betaal je 4.310 euro meer voor de Intro Edition. De waarde van de extra’s in bijna twee keer zoveel, waardoor het voordeel 4.000 euro bedraagt.

De extra uitrusting van de XC90 Inscription bestaat uit een elektrisch bedienbaar panoramadak, een head-up display, led-mistlampen, full-led koplampen met slimme verlichtingstechniek, een audiosysteem van Harman Kardon, digitale radio, elektrisch neerklapbare hoofdsteunen achter, keyless-systeem voor openen en starten, een uitgebreid pakket van rijhulpsystemen en een 360 graden parkeercamera.

De Intro Edition is verkrijgbaar met als B5 dieselversie met mild hybrid-techniek en als T8 Twin Engine plug-in hybride. De vanafprijs bedraagt 89.305 euro.

Update 01-2020: prijzen en beschikbare uitvoeringen bijgewerkt.

Tags: