Volvo XC60 Inscription Exclusive

Harman Kardon-audio, head-up display, een parkeercamera enzovoort… accessoires ter waarde van 3.500 euro krijg je op de Volvo XC60 Inscription Exclusive helemaal gratis. 

Ken je de Volvo XC60 Inscription? Die SUV met fraaie uitrusting is er tijdelijk ook als Inscription Exclusive-actiemodel. Het model is voorzien van aantrekkelijke extra’s ter waarde van 3.500 euro. Die ontvang je helemaal gratis! Je betaalt dus dezelfde vanafprijs als bij de gewone Inscription. 

Dit zijn de extra’s die standaard op de Inscription Exclusive zitten: premium audio by Harman Kardon, een elektrisch verstelbare passagiersstoel met geheugenfunctie, een head-up display, Park Assist achter en vóór met camera, Visual Park Assist met 360 graden-zicht en Side Park Assist. De Advanced Air Cleaner zuivert de lucht in de auto. 

Het beperkt verkrijgbare actiemodel verschijnt op basis van de XC60 van het nieuwste modeljaar 2022. Het is alleen met plug-in hybride All-Wheel Drive verkrijgbaar. Met T6-motorisering van 340 pk ligt de vanafprijs op 67.495 euro, met T8 (390 pk) vanaf 70.495 euro. Wordt het een leaseauto, dan begint de netto bijtelling per maand bij 451 euro maandelijks.

Tags: