Volvo XC40 Business Pro

Bestel je een nieuwe Volvo XC40 Business Pro, dan zit daar voor meer dan 3.000 euro aan gratis accessoires op. Al vanaf 42.995 euro leverbaar.

Volvo biedt de XC40 aan in het premiumsegment. De SUV is dus standaard voorzien van de nodige uitrusting, waaronder een digitaal instrumentenpaneel, infotainment, elektronische climate control en veiligheidssystemen. In het assortiment zit ook de voordelige Business Pro.

Deze heeft, ten opzichte van het uitrustingsniveau Momentum, voor 5.030 euro aan extra accessoires. Daarvan hoef jij echter maar 2.000 euro te betalen, waardoor het voordeel 3.030 euro bedraagt. De vanafprijs ligt op slechts 42.995 euro. Ben je zakelijk rijder, dan vertaalt dit zich in een gunstige fiscale waarde en dus scherpe bijtelling. 

De toegevoegde uitrusting bestaat onder meer uit smartphone-integratie met Apple CarPlay en Android Auto inclusief een extra USB-poort; High Performance audio met acht speakers, waaronder een woofer en tweeters; keyless drive met een elektrisch bedienbare, handsfree te openen achterklep; Sensus-navigatiesysteem met gratis updates; en led-mistlampen vooraan. Ook adaptive cruise control met Pilot Assist en het IntelliSafe Surround-systeem (dode hoekmonitor, noodremsysteem, rijstrookassistentie en meer) zijn aanwezig. 

Update

Prijs aangepast naar prijspeil januari 2021.

Tags: