Volvo S90 en V90 T4 Business Luxury: ruim 5.000 euro korting

Volvo biedt tijdelijk de complete Business Luxury-uitvoering van de S90 en V90 T4 aan. Het voordeel bedraagt ruim 5.000 euro.

De bekende uitspraak ‘meer voor minder’ gaat zeker op de Volvo S90 en V90 T4 Business Luxury. De tijdelijke uitvoering is gebaseerd op de luxe Inscription-uitvoering en heeft diverse interessante extra’s. De prijs is juist lager dan die van de Insciption-uitvoering. Volvo vraagt 56.995 (S90) 59.995 euro (V90) voor de tijdelijke uitvoering, het voordeel bedraagt daarmee 5.000 euro.

De uitrusting van de V90 T4 Business Luxury omvat onder meer een semi-autonome rijhulpsystemen, nappalederen bekleding, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen, een elektrisch te openen achterklep, een uitgebreid navigatiesysteem met 9 inch aanraakscherm, Apple CarPlay, een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel, led-koplampen, parkeersensoren, keyless entry en een achteruitrijcamera. Daarnaast is de V90 Business Luxury uitgerust met allerlei kleine, comfortabele extra’s als zongordijnen, een elektrisch bedienbare bagageafdekking, elektrisch bedienbare kindersloten, een boodschappentashouder in de bagageruimte, elektrisch neerklapbare hoofdsteunen achter, verlichte portiergrepen en grondverlichting.

De Business Luxury-uitvoering is altijd voorzien van de 190 pk sterke 2.0 T4-benzinemotor, die is gekoppeld aan een achttraps automaat.

Update november 2019: deze actie is bijgewerkt met de meest recente informatie.

Tags: