Volvo V90 CC Ocean Race Edition

Sinds begin 2018 staat de Volvo V90 Cross Country Ocean Race Edition bij de dealers. Dit avontuurlijke model is compleet uitgerust én uniek aangekleed.

De zware en avontuurlijke zeiltocht Volvo Ocean Race vormt de inspiratie voor de gelijknamige, speciale Volvo V90 Cross Country. Uitgerust met All-Wheel Drive en andere voorzieningen, waaronder Hill Descent Control, is de V90 CC Ocean Race Edition een model waarmee je plezier zult hebben in vele omstandigheden. 

Als basis heeft Volvo de V90 CC Pro genomen, die standaard al voorzien is van zaken als adaptieve cruise control, de rijassistent Pilot Assist en led-koplampen en -mistlampen. Daaraan toegevoegd zijn onder meer achtvoudig elektrisch verstelbare stoelen, Sensus-navigatie, IntelliSafe Surround, luchtvering achter en Park Assist vóór. 

Behalve de zeer complete uitrusting is de Ocean Race Edition ook uniek. De subtiele, mat grijze en oranje accenten maken de in Crystal White gespoten V90 CC direct herkenbaar. Ook exclusief zijn de 20 inch lichtmetalen wielen en de speciale afwerking van het interieur in leder en stof. 

Alle voordelen op een rij

  • unieke uitvoering
  • luxe en avontuurlijk
  • keuze uit vier motoren
  • uit te breiden

Het model is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Er is keuze uit twee benzinemoteren (vanaf 84.995 euro) en twee dieselkrachtbronnen (vanaf 82.995 euro). Uitbreiden met een uitrustingslijn of met losse opties is mogelijk. Vraag de Volvo-dealer naar uitgebreide informatie.

Tags: