Volvo V60 CC Intro Edition

Net als de reguliere stationwagon Volvo V60 is nu ook de ruige Cross Country-variant geheel vernieuwd. De eerste uitvoering die begin 2019 bij de Volvo-dealers arriveert, is direct een aantrekkelijke: de Intro Edition is voorzien van allerlei fraais en van gemaksfeatures. 

Standaard biedt de V60 CC Intro Edition onder meer een lederen interieur, elektronische climate control, een elektrisch bedienbare handrem, regensensor, tripcomputer, een 9 inch groot touchscreen voor audio, navigatie en internet, smartphone-integratie, een elektrisch te bedienen achterklep, Hill Descent Control en adaptieve cruise control met Pilot Assist. 

De V60 CC Intro Edition staat op een Touring-chassis met 210 mm bodemvrijheid. Het exterieur is voorzien van stoere dorpels, wielkastverbereders, speciale bumpers, glanzend zwarte raamomlijstingen en een zwartgekleurde grille. Zoals je mag verwachten wordt deze Volvo geleverd met de nodige, geavanceerde veiligheidssystemen. Denk niet dat de Intro Edition eenheidsworst is: je kunt de auto verder naar eigen wens aankleden. Kies bijvoorbeeld voor speciale wielen, metallic lak, een mooie uitrustingslijn of handige trekhaak.  

De Volvo-dealer biedt je een overzicht van alle mogelijkheden. De vanafprijs van het speciale model, met All-Wheel Drive, een 190 pk dieselmotor en achttrapsautomaat, ligt op 59.995 euro. De netto bijtelling voor zakelijke lease begint bij 412 euro per maand.

Tags: