Volvo V60 Business Sport

Volvo biedt, in beperkte oplage, de V60 Business Sport aan. Dit is een sportieve uitvoering met extra uitrusting, die je echter grotendeels gratis krijgt van Volvo. 

De V60 R-Design vormt de basis voor Volvo’s nieuwe ‘limited edition’, de V60 Business Sport. Dus heeft deze exclusieve auto lichtmetalen R-Design-wielen, een verlaagd sportchassis en diffusor achter. Voor de nodige power zorgt een tweeliter motor van 190 pk, naar wens in benzine of diesel. Optioneel is een Geartronic-automaat te bestellen. 

De interieuruitrusting van de V60 Business Sport bestaat onder meer uit sportpedalen, verwarmbare sportstoelen vóór, een met leder bekleed sportstuur en dito pookknop. Het adaptieve TFT-instrumentenpaneel toont de neergezette prestaties. Ook zaken als Sensus-navigatie, Park Assist achter en High Performance Audio zijn aanwezig. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • met sportieve opties
  • tegen voordeelprijs
  • ook zakelijk te leasen

Naar wens kun je de Business Sport verder uitrusten. Daarvoor biedt Volvo de Intellisafe Pro Line, de Luxury Line en de Scandinavian Line aan. De V60 Business Sport met benzinemotor is leverbaar vanaf 38.995 euro, met diesel vanaf 40.495 euro. Dat is voordeliger dan de reguliere Polar+-uitvoeringen. De limited edition is ook zakelijk te leasen; het netto bijtellingsbedrag ligt op minimaal 284 euro per maand.

Update

Bijtellingsbedrag aangepast naar prijspeil 2018. De actie geldt niet op de nieuwe generatie V60 (modeljaar 2018).

Tags: