Volvo V40 Editions

Tijdelijk zijn aantrekkelijk geprijsde Editions van de Volvo V40 leverbaar. Standaard zijn deze voorzien van connectiviteits-, veiligheids- en comfortsnufjes.

Volvo-dealers bieden de stationwagon V40 tijdelijk aan als Edition, Edition+, Dynamic Edition en Geartronic Edition. Geprijsd vanaf 27.995 euro (dat is voordeliger dan een gewone V40!) bieden deze speciale edities tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Bovendien worden de actiemodellen desgewenst met gratis automaat geleverd.

Op de basisuitvoering Edition zijn standaard aanwezig het automatisch remsysteem City Safety, het Side Impact Protection System, een voetgangersairbag, Trailer Stability Assist, het Intelligent Driver Information System, Home Safe- en Approach-verlichting, Volvo Sensus-multimedia, Performance Audio, cruise control, elektronische climate control, multifunctioneel stuurwiel met leder enzovoort. De overige Editions zijn rijker uitgerust.

Alle voordelen op een rij

  • innovatief uitgerust
  • tegen voordeelprijs
  • uitbreiding mogelijk
  • ook op V40 CC

Voordeel loopt op

De Volvo V40 Editions zijn naar wens (tegen meerprijs) uit te breiden met opties, pakketten en uitrustingslijnen. Twee daarvan worden eveneens met korting aangeboden: het Business Pack Connect (2.070 euro voordeel) en de Luxury Line (2.440 euro voordeel). Zo kan de totale korting oplopen tot ruim 8.000 euro. De Editions zijn tevens zakelijk te leasen en verkrijgbaar in Cross Country-uitvoering (vanaf 30.995 euro). Vraag de Volvo-dealer naar een offerte op maat.

Tags: