Volvo S90 private lease

De aantrekkelijke Volvo S90 Business Luxury is nu ook privé te leasen. En nog tegen een scherp tarief ook: vanaf 879 euro per maand zijn alle vaste kosten inbegrepen.

Je hebt ‘em misschien al zien staan in deze rubriek: het aantrekkelijke en voordelige model Volvo S90 Business Luxury. Volvo biedt deze nu ook aan met private lease, eveneens tegen een scherp tarief: vanaf 879 euro per maand. 

Dat is all-inclusive, dus de vaste kosten zoals allrisk-verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie zijn al verwerkt in dit bedrag. Je betaalt alleen nog de brandstof en eventuele overige variabele kosten. Het actietarief geldt bij een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km/jaar. 

Naar wens kun je private lease uitbreiden met extra diensten; vraag de Volvo-dealer naar een berekening op maat. Het leaseproduct valt onder het Keurmerk Private Lease. De S90 Business Luxury heeft een T4-benzinemotor van 190 pk en een achttrapsautomaat. Standaard zijn features aanwezig als Volvo Sensus Connect, Intellisafe Assist en Premium Audio by Harman Kardon. 

Tags: