Volvo S90 Inscription Exclusive

Kan het nog luxer? De Volvo S90 Inscription Exclusive is de best uitgeruste sedan van het merk. Omdat 6.500 euro van de meeruitrusting gratis is blijft de auto betaalbaar.

Van de nieuwste Volvo S90 brengt Volvo het actiemodel Inscription Exclusive uit. Daarvoor neemt het Zweedse merk de topuitrusting Inscription en voegt er exclusieve extra’s aan toe. Daarmee is het momenteel de best uitgeruste Volvo-sedan. Toch blijft de auto gewoon betaalbaar, want op de meeruitrusting verstrekt Volvo ruim 6.500 euro klantvoordeel. 

Een aantal voorbeelden van de standaard extra’s zijn het elektrisch bedienbare, glazen schuif/kanteldak met zonnescherm; de uitgebreide Premium Audio by Harman Kardon; comfortstoelen met nappa lederen bekleding, voorin ventilatie en massagefunctie; Visual Park Assist met 360 graden zicht; en Side Park Assist. Mocht je het nog exclusiever willen, dan zijn er unieke opties verkrijgbaar voor dit actiemodel.

De Volvo S90 Inscription Exclusive verschijnt als plug-in hybride benzinemodel, met T8 All-Wheel Drive van 390 pk vermogen. Deze heeft standaard een achttrapsautomaat. Als consument betaal je voor dit toppunt van luxe vanaf 69.995 euro. Zakelijke rijders betalen vanaf 468 euro netto bijtelling per maand (bij 37,1 procent inkomstenbelasting). De S90 Inscription Exclusive is leverbaar in gelimiteerde oplage. 

Update

Ook modeljaar 2022 van de Volvo S90 is nog als dit actiemodel verkrijgbaar, tegen dezelfde, lage prijzen.

Tags: