Volvo S90 Business Luxury

De Volvo S90 Business Luxury-modellen hangen vol luxe en comfortabele features. Hoeveel je daarvoor extra betaalt? Helemaal niets. Het voordeel loopt op tot 9.000 euro.

Volvo verkoopt nog altijd de T4 (190 pk) Geartronic Business Luxury, die voorzien is van ik-weet-niet hoeveel extra accessoires. Grotendeels gratis; het optievoordeel loopt op tot wel 9.000 euro. Doordat de extra’s niet doorberekend worden profiteren zakelijke rijders eveneens. Zij kunnen de Business Luxury leasen vanaf 390 euro netto bijtelling per maand (bij 38,1 procent inkomstenbelasting).

De Business Luxury heeft onder meer standaard een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel, een elektrisch bedienbare achterklep, verwarmbare voorstoelen, nappalederen bekleding, het Sensus-navigatiesysteem en de extra veiligheidsvoorzieningen van Intellisafe Assist. 

Voor dezelfde prijs is er ook de S90 Business Luxury+. Die heeft wat afwijkende voorzieningen, denk aan een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, een Head-Up Display en parkeerverwarming met een timer. Het nappaleder voorin deze versie is geperforeerd, ventileerbaar en kent een massagefunctie. 

De auto is in zeven verschillende lakkleuren te bestellen, standaard wordt het model in Ice White solid geleverd. Naar wens zijn losse opties bij te bestellen. Maar let op, de Business Luxury-modellen zijn beperkt leverbaar. 

Update

Prijzen en uitrusting aangepast naar situatie augustus 2019.

Tags: