Volvo private lease voordeel

Tijdelijk biedt Volvo twee modellen voordelig aan met private lease. Je leaset de XC40 al vanaf 449 euro per maand, de V60 maandelijks vanaf 599 euro – beide all-inclusive.

Volvo biedt tijdelijk twee modellen voordelig aan met private lease. Als je de XC40 gaat rijden met T2-benzinemotor van 129 pk en handbak, in het uitrustingsniveau Momentum Core, dan kun je al rijden vanaf 449 euro per maand. In het all-in private lease-tarief zitten alle benodigde vaste kosten verwerkt, zoals autoverzekering, autobelastingen, pechhulp en onderhoud. Je hoeft alleen nog maar te tanken. 

Alle voordelen op een rij

  • voordeeltarieven
  • all-in private lease
  • XC40 of V60
  • Kerumerk Private Lease

Ook de Volvo V60 B3 Business Pro rijd je tegen actietarief: vanaf slechts 599 euro per maand. Deze is voorzien van een B3-motor met milde hybride en een automaat. De voordeeltarieven gelden bij een contractduur van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km/jaar. Desgewenst breid je het product uit met accessoires of packs tegen een kleine meerprijs. Vraag de Volvo-dealer naar een berekening op maat. 

Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. De dealer kan je alles over private lease vertellen; vergeet niet te vragen naar de volledige voorwaarden.

Tags: