Private lease Volvo XC40 nu met gratis automaat

Op bijna alle Volvo XC40-uitvoeringen ontvang je een gratis automaat bij private lease. Je hebt volop keuze.

Private lease van Volvo’s compacte SUV, de XC40, komt tijdelijk met voordeel. Op bijna alle uitvoeringen wordt gratis een automaat toegevoegd. Dat gold al voor de XC40 Momentum, Momentum Business, Inscription en R-Design. Nu vallen ook de Recharge Inscription Expression, Recharge Inscription en Recharge R-Design – alle met T4 plug-in hybride aandrijflijn – onder de actie. Je betaalt het leasetarief dat hoort bij de handgeschakelde uitvoering maar krijgt de SUV met automatische transmissie mee. 

De actie geldt bij een looptijd van 48 maanden en 10.000 te rijden kilometer per jaar. Private lease van de Volvo XC40 is al verkrijgbaar vanaf 469 euro per maand. De bedragen zijn inclusief alle benodigde vaste kosten. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals parkeergeld en brandstof. Volvo Car Lease is aangesloten bij stichting Keurmerk Private Lease, de actie voldoet dan ook aan de zekerheden van het keurmerk. 

Update

De actie is uitgebreid naar bovengenoemde uitvoeringen van modeljaar 2022. Het actietarief voor de plug-in hybride is komen te vervallen.

Tags: