Private lease Volvo XC40

Ter introductie van de compacte SUV Volvo XC40 biedt het merk een uitvoering aan tegen gereduceerd private lease-tarief.

In het voorjaar arriveert Volvo’s eerste compacte SUV, de XC40, in de showrooms. Het model zit boordevol innovatieve techniek die voorheen alleen op de grote modellen verkrijgbaar was. Mede daardoor is de standaarduitrusting zeer uitgebreid. 

Als consument kun je de Volvo XC40 ook leasen. Privélease-tarieven beginnen bij 549 euro per maand, inclusief alle vaste kosten. Ter introductie biedt de Volvo-dealers ook een uitvoering aan tegen voordeeltarief. Het gaat om de XC40 T5 (met tweeliter turbobenzinemotor van 247 pk) met Geartronic-automaat en All-Wheel Drive. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen voordeeltarief
  • rijke uitrusting
  • automaat en AWD

De voordeel-uitvoering

Deze XC40 in Momentum-uitrustingsniveau heeft standaard zilverkleurige 18 inch wielen, skidplates voor en achter, en dakrails; elektronische climate control; elektrisch verstelbare lendensteunen voorin; Park Assist achter; en een audiosysteem. Het voordeeltarief bedraagt vanaf 699 euro per maand.

Vraag de Volvo-dealer naar een berekening op maat. In plaats van bovengenoemd aanbod, voor 48 maanden met 10.000 te rijden kilometer per jaar, is Volvo Private Lease ook verkrijgbaar vanaf 24 maanden en tot 30.000 km. Daarnaast kun je kiezen voor andere XC40-uitvoeringen en toe te voegen opties. Het Keurmerk Private Lease geldt voor dit product.

Update

De Intro Edition is niet langer met private lease verkrijgbaar.

Tags: