Financier je Volvo-occasion

Als je een nieuwe of gebruikte Volvo bij de dealer bestelt kun je deze nu financieren tegen de actierente van 5,99 procent.

De ruime en veilige modellen van Volvo zijn populair als occasion. Wil ook jij een gebruikte Volvo gaan rijden maar vind je het aanschafbedrag te hoog om in een keer neer te tellen? Dan kun je een deel van de aanschafprijs financieren met het Volvo Investeringsplan. Tijdelijk tegen de actierente van 5,99 procent. Met deze financieringsvorm kun je desgewenst bovendien elke 2 of 3 jaar in een nieuwe Volvo rijden.

Het Volvo Investeringsplan is een krediet voor particulieren, dat door z’n opzet voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan. Je kunt kiezen uit diverse looptijden. De mogelijkheid van een slottermijn – een groot bedrag in een keer aflossen aan het eind van het contract – betekent dat het maandelijks af te lossen bedrag niet hoog hoeft te zijn. 

Vraag de Volvo-dealer naar een berekening op maat voor de auto van jouw dromen. De dealer kan je ook alles vertellen over het financieringsproduct. Vergeet niet te vragen naar het informatieblad met alle kredietvoorwaarden.

Update

Volvo beëindigt deze actie op 30 september 2017. De actie geldt nu ook voor nieuwe Volvo-modellen.

Tags: