Beperkt verkrijgbare Volvo V40

De beperkt verkrijgbare Volvo V40 Business Sport is standaard voorzien van de R-Design-uitrusting. Dat maakt ‘em niet alleen sportief maar ook hartstikke voordelig.

Een actie met meer dan 9.000 euro voordeel zien we niet vaak voorbij komen. Volvo maakt het waar: tijdelijk krijgt de V40 Business Sport standaard de uitrusting van het sportieve topmodel R-Design mee. 

We hebben het onder meer over het Dynamic Chassis, lichtmetalen wielen, diffusor achter, dubbele uitlaatpijpen, dakspoiler, sportpedalen, Hill Start Assist maar ook accessoires zoals Sensus Connect met High Performance Audio, Sensus Navigatie, nubuck lederen interieur, het TFT Crystal-instrumentenpaneel, cruise control en het City Safety-veiligheidssysteem. 

Toch ligt de vanafprijs van de Volvo V40 Business Sport op slechts 29.995 euro. Je ontvangt dus flink wat van bovengenoemde features gratis. De actieprijs geldt zowel voor de uitvoering met T4-benzinemotor van 190 pk als met D3-dieselkrachtbron van 150 pk. Naar wens kun je de auto nog verder uitrusten met bijvoorbeeld automaat, een uitrustingslijn of losse opties. 

Het actiemodel is tevens te leasen, zowel zakelijk als privé. Vraag de Volvo-dealer naar de prijzen. Let op, de V40 Business Sport is beperkt verkrijgbaar dus bestel ‘em snel.

Tags: