Actieauto: Volvo V90 met private lease

De aantrekkelijke Volvo V90 Business Sport – boordevol extra accessoires – is nu ook privé te leasen. Volvo heeft het leasetarief tijdelijk zelfs verlaagd. 

Toegegeven, 879 euro per maand is een flinke slok geld. Maar als je ziet wat je ervoor krijgt dan snap je dat het gaat om een actietarief. Vanaf dit bedrag mag je de fraai uitgevoerde Volvo V90 Geartronic Business Sport T4 met 190 pk motor en automaat 4 jaar lang, elk jaar 10.000 km rijden. 

De actieauto is bijvoorbeeld voorzien van nappalederen bekleding en Premium Audio van Harman Kardon. Je beschikt over internet- en smartphoneverbinding via Volvo Sensus Connect, rijhulpsystemen als IntelliSafe Assist, veiligheidssnufjes waaronder Cify Safety en IntelliSafe Surround, plus 18 inch 5-spaaks wielen in het zwart.

Ook inbegrepen zijn alle vaste diensten die nodig zijn om met deze Volvo de weg op te gaan. Services als wegenbelasting, allrisk-verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp, vervangend vervoer na 48 uur maar ook een rechtsbijstand- en ongevalleninzittendenverzekering zijn inbegrepen. Alleen de variabele kosten, in het bijzonder de brandstof, ben je nog verschuldigd.

Vraag de Volvo-dealer naar de beschikbare voorraad en – in geval van extra wensen – een offerte op maat. Het Keurmerk Private Lease geldt op het actieproduct.

Tags: