Financieren nieuwe of gebruikte Volvo

Volvo Car Finance biedt financiering aan met 5,99 procent rente. Voor particulieren is dat 2 procentpunt minder dan normaal. De actie geldt ook voor zakelijke rijders.

Deze financieringsactie van Volvo Car Finance geldt zowel voor particuliere als zakelijke rijders. Wanneer zij een nieuwe of gebruikte Volvo bestellen bij de Volvo-dealer, kunnen zij deze voordelig financieren (of in het geval van zakelijke rijders: leasen). In plaats van de reguliere 7,99 procent rente van bijvoorbeeld het Volvo Investeringsplan rekent Volvo tijdelijk de actierente van slechts 5,99 procent. 

Naar keuze kunnen verschillende looptijden worden aangegaan. Zo bepaal je zelf over welke periode je het krediet terugbetaalt. Ook is een slottermijn (een betaling ineens aan het eind van de looptijd) mogelijk, daardoor zakt het maandelijkse bedrag. Vraag de Volvo-dealer naar een offerte op maat.

Kredietverstrekker Volvo Car Finance geeft geen financieel advies. Vraag daarom in de showroom naar het standaard informatieblad en bepaal zelf of het krediet past bij jouw financiële situatie.  

Update

Volvo Car Finance heeft deze actie verlengd tot en met 30 september 2018.

Tags: